Din webbläsare är för gammal

Internet Explorer stöds inte längre. Byt webbläsare för att se webbsidan i bättre kvalitet.

Nyheter & press

Pressmeddelande 2017-01-26: Engströms Bil och DEKRA

DEKRA Quality Management AB

Engströms Bil och DEKRA
Från vänster Mats Nilsson, Regiontekniker DEKRA Quality Management AB och Johan Enell, Servicemarknadschef Svenstigs Bil A

Svenstigs i Värnamo och Gislaved väljer DEKRA för kvalitetskontroller

Svenstigs, som är auktoriserad återförsäljare och fullserviceanläggning för bl.a. VW, Audi, Skoda, Seat och VW Transportbilar i Värnamo och Gislaved, har avtalat samarbete inom kvalitetsutveckling med DEKRA angående stickprovskontroller av utförda verkstadsarbeten.

  • Med en utomstående och opartisk aktör som DEKRA kan vi seriöst följa upp utvecklingen av vår verksamhet och trygga den inför framtiden. Servicemarknaden är mycket viktig för oss att skapa god kundlojalitet och bevara vårt varumärke, menar Johan Enell, Servicemarknadschef Svenstigs Bil AB.
  • Det är glädjande för oss att en etablerad VW återförsäljare väljer oss som partner för att säkra kundnöjdhet och intern verkstadskvalitet, säger Frank Schubert, VD DEKRA Quality Management AB.

DEKRA erbjuder ett antal produkter som stärker kundrelationer och teknisk kvalitet. DVK erbjuds till såväl centrala verkstadskedjor som lokala bilverkstäder. DVK innebär kvalitetskontroll av utfört verkstadsarbete, både inom den administrativa som den tekniska delen.

Fakta:
DEKRA SE
med huvudkontor i Stuttgart, Tyskland, är den ledande aktören för fordonsbranschen inom opartiska kontroller. Med 35 000 medarbetare och med en omsättning på över 20 miljarder SEK är DEKRA representerade världen över.
DEKRA Quality Management AB är ett dotterföretag till DEKRA i Tyskland.

För mer information kontakta: Frank Schubert, VD DEKRA Quality Management AB, se kontaktuppgifter nedan.

Contact

DEKRA Quality Management AB

Fältmätargatan 15

721 35 VÄSTERÅS

+46(0)10 - 455 10 00
Dela sida