Din webbläsare är för gammal

Internet Explorer stöds inte längre. Byt webbläsare för att se webbsidan i bättre kvalitet.

Nyheter & press

Pressmeddelande 2017-02-07: Bilhallen E14 Sundsvall och DEKRA

DEKRA Quality Management AB: Kvalitetskontroller verkstadsarbete

Bilhallen E14 Sundsvall och DEKRA
Från vänster Joakim Heed, Regiontekniker DEKRA och Hans Johansson Servicemarknadschef, Kent Viklander Verkstadschef Bilhallen

Bilhallen i Sundsvall med Kia och Mitsubishi väljer DEKRA

Bilhallen i Sundsvall, som är auktoriserad återförsäljare för Kia och Mitsubishi inleder samarbete med DEKRA för opartiska kvalitetskontroller för sin verkstad.

  • Med en neutral partner så får vi raka besked om vår verksamhet. Därmed kan vi enkelt och tydligt styra vårt kvalitetsarbete för kundens bästa, säger Kent Viklander, Verkstadschef Bilhallen i Sundsvall. Bilhallen i Sundsvall gör nu en stor satsning med flytt till nya lokaler och då vill vi få med DEKRA från start med sitt oberoende och sina erkända tjänster. Det känns bra för oss inför framtiden, menar Hans Johansson, Servicemarknadschef Bilhallen i Sundsvall.
  • Vi uppskattar verkligen det ökade intresset fler och fler verkstäder runt om i landet för våra tjänster. Bilhallen i Sundsvall erbjuds nu samma möjligheter att säkra och utveckla sin servicemarknad som för våra övriga samarbetspartners. Vårt DVK passar oavsett det är en liten eller stor verkstad eller en märkesverkstad som fri verkstad, avslutar Frank Schubert, VD DEKRA Quality Management AB.

DEKRA erbjuder ett antal produkter som stärker kundrelationer och teknisk kvalitet. DVK erbjuds till såväl centrala verkstadskedjor som lokala bilverkstäder. DVK innebär kvalitetskontroll av utfört verkstadsarbete, både inom den administrativa som den tekniska delen.

Fakta:
DEKRA SE
med huvudkontor i Stuttgart, Tyskland, är den ledande aktören för fordonsbranschen inom opartiska kontroller. Med 38 000 medarbetare och med en omsättning på över 20 miljarder SEK är DEKRA representerade världen över.
DEKRA Quality Management AB är ett dotterföretag till DEKRA i Tyskland.

Contact

DEKRA Quality Management AB

Fältmätargatan 15

721 35 VÄSTERÅS

+46(0)10 - 455 10 00
Dela sida