Din webbläsare är för gammal

Internet Explorer stöds inte längre. Byt webbläsare för att se webbsidan i bättre kvalitet.

Nyheter & press

Pressmeddelande 2017-03-16: Lidingö Motorservice och DEKRA

DEKRA Quality Management AB: Kvalitetskontroller verkstadsarbete

Lidingö Motorservice och DEKRA
Från vänster Jan Olofsson, Platschef Lidingö Motorservice AB och Frank Schubert, VD DEKRA Quality Management AB

Lidingö Motorservice AB, som är auktoriserad serviceverkstad för VW, Audi, Skoda och även VW Transportbilar på Lidingö, ingår samarbete med DEKRA för opartiska kvalitetskontroller.

  • Våra kunder ska känna full trygghet när de lämnar sina fordon till oss. Då är den neutrala aktören DEKRA en tillgång för våra kundrelationer samt för att säkra upp processer internt hos oss, säger Jan Olofsson, Platschef Lidingö Motorservice AB.
  • Vår ambition är att vara en aktiv part för fordonsverkstäders löpande kvalitetsutveckling i landet. Nu kan vi också bistå Lidingö Motorservice med våra erfarenheter och tjänster inför framtidens behov. Det är glädjande att få det förtroendet, avslutar Frank Schubert, VD DEKRA Quality Management AB.

DEKRA erbjuder ett antal produkter som stärker kundrelationer och teknisk kvalitet. DVK erbjuds till såväl centrala verkstadskedjor som lokala bilverkstäder. DVK innebär kvalitetskontroll av utfört verkstadsarbete, både inom den administrativa som den tekniska delen.

Fakta:
DEKRA SE
med huvudkontor i Stuttgart, Tyskland, är den ledande aktören för fordonsbranschen inom opartiska kontroller. Med 38 000 medarbetare och med en omsättning på över 20 miljarder SEK är DEKRA representerade världen över. DEKRA Quality Management AB är ett dotterföretag till DEKRA i Tyskland.

För mer information kontakta: Frank Schubert, VD DEKRA Quality Management AB, se kontaktuppgifter nedan.

Contact

DEKRA Quality Management AB

Fältmätargatan 15

721 35 VÄSTERÅS

+46(0)10 - 455 10 00
Dela sida