Din webbläsare är för gammal

Internet Explorer stöds inte längre. Byt webbläsare för att se webbsidan i bättre kvalitet.

Nyheter & press

Pressmeddelande 2017-06-02: Mechanum Malmö och DEKRA

DEKRA Quality Management AB: Kvalitetskontroller verkstadsarbete

Mechanum Malmö och DEKRA
Från vänster Frank Schubert, VD DEKRA Quality Management och Robert Johansson, Anläggningschef Mechanum i Malmö

Mechanum i Malmö satsar för framtiden med DEKRA

Mechanum Sverige AB i Malmö, som är auktoriserad service- och skadeanläggning för VW, Audi, Skoda, BMW, Saab, Opel, Ford och Volvo samarbetar med DEKRA för neutrala kvalitetskontroller på utfört verkstadsarbete inom service och skadereparationer.

  • Vår ambition är att positionera oss som en trygg och serviceinriktad verkstad för våra kunder. Det innebär givetvis en seriös kvalitetsuppföljning av vårt interna arbete. Där ger samarbetet med DEKRA värdefull hjälp i hur vi kan förbättra vårt interna arbete för att möta framtidens krav, säger Robert Johansson, Anläggningschef Mechanum Sverige AB i Malmö.
  • Vårt opartiska koncept ger landets verkstäder ett tydligt och konsekvent underlag för sin verksamhetsutveckling. Ett stöd som även en stor anläggning som Mechanum i Malmö med flera bilmärken nu kan ta del av, enligt Frank Schubert, VD DEKRA Quality Management AB.

DEKRA erbjuder ett antal produkter som stärker kundrelationer och teknisk kvalitet. DVK erbjuds till såväl centrala verkstadskedjor som lokala bilverkstäder. DVK innebär kvalitetskontroll av utfört verkstadsarbete, både inom den administrativa som den tekniska delen.

Fakta:
DEKRA SE med huvudkontor i Stuttgart, Tyskland, är den ledande aktören för fordonsbranschen inom opartiska kontroller.Med 38 000 medarbetare och med en omsättning på över 20 miljarder SEK är DEKRA representerade världen över. DEKRA Quality Management AB är ett dotterföretag till DEKRA i Tyskland.
För mer information kontakta: Frank Schubert, VD DEKRA Quality Management AB, se kontaktuppgifter nedan.

Contact

DEKRA Quality Management AB

Fältmätargatan 15

721 35 VÄSTERÅS

+46(0)10 - 455 10 00
Dela sida