Din webbläsare är för gammal

Internet Explorer stöds inte längre. Byt webbläsare för att se webbsidan i bättre kvalitet.

Nyheter & press

Pressmeddelande 2018-03-02: Bra Bil Stockholm och DEKRA

DEKRA Quality Management AB: Verktygskalibrering

2018-03-02
Alexander Johansson, Teamleader DEKRA Kalibrering och Johan Sander, Kvalitetschef Bra Bil

Bra Bil Stockholm väljer DEKRA för kalibrering verktyg

Stockholm Bra Bil Stockholm AB som är auktoriserad återförsäljare och serviceanläggning för Volvo, Renault och Dacia väljer DEKRA Kalibrering som samarbetspartner gällande kalibrering utav verktyg.

  • Med en etablerad och neutral part som DEKRA får vi en professionell kontroll på vår kalibrering av verktygen, vilket spelar en viktig roll i vårt ständiga kvalitetsarbete, säger Johan Sander Kvalitetschef, Bra Bil Stockholm.
  • Med vår kalibrering får Bra Bil marknadens mest omfattande kalibrering med hög servicenivå och kvalitet för att säkra sin dagliga drift, menar Alexander Johansson, Teamleader DEKRA Kalibrering.

DEKRA Kalibrering är rikstäckande och utför ackrediterad och spårbar verktygskalibrering på plats hos kunden. Med DEKRA får ni total kontroll på era verktyg och ni kan känna er trygga med att verktygen lever upp till externa och interna kvalitetskrav. DEKRA Kalibrering ingår i DEKRA QM AB som erbjuder en rad av tjänster inom kvalitetsutveckling fordonsbranschen.

Fakta:

DEKRA SE med huvudkontor i Stuttgart, Tyskland, är den ledande aktören för fordonsbranschen inom opartiska kontroller. Med 40 000 medarbetare och med en omsättning på över 25 miljarder SEK är DEKRA representerade världen över. DEKRA Quality Management AB är ett dotterföretag till DEKRA i Tyskland. För mer information kontakta:

Alexander Johansson Teamledare DEKRA Quality Management AB, se kontaktuppgifter nedan.

Dela sida