Din webbläsare är för gammal

Internet Explorer stöds inte längre. Byt webbläsare för att se webbsidan i bättre kvalitet.

Nyheter & press

Exclusive Cars väljer DEKRA för sin kvalitetsutveckling

2019-02-08

Exclusive Cars i Stockholm AB är med sina två verkstäder i Hägersten och Täby auktoriserade för Cadillac, Chevrolet, Corvette, Hummer, Dodge, Ram Trucks samt specialister på Ford US. De inleder samarbete med DEKRA för opartiska kvalitetskontroller på sina verkstäder.

  • Vi vill ge våra kunder samma trygghet vid sina verkstadsbesök som vid sina bilköp hos oss. Med DEKRA och deras opartiska kvalitetsuppföljning kan vi stärka våra kundrelationer optimalt, menar Harrison Vrbanjac, VD Exclusive Cars i Stockholm AB.
  • Uppskattar att vi får förtroendet att hjälpa Exclusive Cars i deras kvalitetsambitioner. Det är lite andra typer av fordon men vårt DVK koncept passar också dessa muskelbilar från USA, ler avslutningsvis Johan Hultman, Teknisk Chef DEKRA QM AB.

DEKRA erbjuder ett antal produkter som stärker kundrelationer och teknisk kvalitet. DVK erbjuds till såväl centrala verkstadskedjor som lokala bilverkstäder. DVK innebär kvalitetskontroll av utfört verkstadsarbete, både inom det administrativa som den tekniska delen.

Fakta:
DEKRA SE med huvudkontor i Stuttgart, Tyskland, är den ledande aktören för fordonsbranschen inom opartiska kontroller. Med över 40 000 medarbetare och med en omsättning på över 20 miljarder SEK är DEKRA representerade världen över.
DEKRA Quality Management AB är ett dotterföretag till DEKRA i Tyskland.

För mer information kontakta: , VD DEKRA Quality Management AB, se kontaktuppgifter nedan.

Dela sida