Din webbläsare är för gammal

Internet Explorer stöds inte längre. Byt webbläsare för att se webbsidan i bättre kvalitet.

Bästa kollega och samarbetspartner

Ny framtid väntar...

Efter sexton år som VD för DEKRA Automotive AB och sen DEKRA Quality Management AB har jag valt att avsluta mina uppdrag inom DEKRA. Att fått grunda och etablera ett nytt varumärke för den svenska marknaden har varit både stimulerande och utmanande.

Frank och Johan
Till vänster Frank Schubert, till höger Johan Jogefält

DEKRA QM AB har skapat en stabil bas inom fordonsbranschen med olika typer av tjänster inom kvalitetsutveckling. Därmed står bägge affärsområden Konsulting och Kalibrering inför en intressant och spännande framtid.

Vill även passa på och rikta ett stort och hjärtligt tack till Dig för våra kontakter under åren och det samarbete vi byggt upp tillsammans. Det har inneburit många fina och intressanta relationer såväl affärsmässigt som personligt. Något som inspirerat mig och skänkt mig kraft i mitt uppdrag.

Dessutom vill jag gärna framhålla mina trogna medarbetare som hängivet och träget bidragit till att bygga upp bolaget. De är en betydande del av bolagets utveckling och som med all säkerhet för DEKRA Quality Management vidare till nya mål och nivåer.

Min efterträdare Johan Jogefält kommer att fortsätta på den inslagna vägen med så väl mycket god kunskap som ambition inom bolaget för ett fortsatt framgångsrikt samarbete med Er. Något som känns mycket betryggande för min del nu när jag lämnar över.

För Dig som vill hålla kontakten så är Du varmt välkommen. Mitt telefonnummer 0708-187 183 kvarstår samt ny mejladress

Tack för den här tiden och lycka till med Din verksamhet.

Frank Schubert

Contact

DEKRA Quality Management AB

Fältmätargatan 15

721 35 VÄSTERÅS

+46(0)10 - 455 10 00
Dela sida