Din webbläsare är för gammal

Internet Explorer stöds inte längre. Byt webbläsare för att se webbsidan i bättre kvalitet.

DEKRA Quality Management AB: Kvalitetskontroller verkstadsarbete

Bildeve i Skåne satsar på kvalitetsutveckling med DEKRA Från vänster

Från vänster Dennis Mårtensson, Servicechef Bildeve, Frank Schubert, VD DEKRA QM, Mikael Tönnerberg, Verkstadschef Bildeve Helsingborg
Från vänster Dennis Mårtensson, Servicechef Bildeve, Frank Schubert, VD DEKRA QM, Mikael Tönnerberg, Verkstadschef Bildeve Helsingborg

Världens äldsta Volvoåterförsäljare Bildeve i Helsingborg, Landskrona och Höganäs, som är auktoriserad återförsäljare och fullserviceanläggning för Volvo, Renault och Dacia personbilar samt Renault transportbilar ingår samarbete med DEKRA för kontroller av sin verkstadskvalitet inom servicemarknaden och skadesidan.

  • DEKRA erbjuder oss ett enkelt, tydligt och neutralt verktyg för kvalitetsuppföljning av vår servicemarknad. Det innebär att vi kan fokusera på vår interna verksamhetsutveckling och kundvård på ett effektivt sätt. För det ser vi värdet av en helt opartisk aktör, menar Dennis Mårtensson, Servicechef Bildeve AB.
  • Med vårt koncept får Bildeve hjälp med framtiden krav inom kvalitet för servicemarknaden och vi är så klart glada för att ännu en Volvoåterförsäljare, och i synnerhet ett så välkänt företag som Bildeve, ser möjligheten med en oberoende aktör som DEKRA. Bildeve kommer snabbt att se fördelarna med vårt etablerade och praktiska DVK system, säger Frank Schubert, VD DEKRA Quality Management AB.

DEKRA erbjuder ett antal produkter som stärker kundrelationer och teknisk kvalitet. DVK erbjudstill såväl centrala verkstadskedjor som lokala bilverkstäder. DVK innebär kvalitetskontroll av utfört verkstadsarbete, både inom den administrativa som den tekniska delen.

Fakta:
DEKRA SE med huvudkontor i Stuttgart, Tyskland, är den ledande aktören för fordonsbranschen inom opartiska kontroller. Med 45 000 medarbetare och med en omsättning på över 25 miljarder SEK är DEKRA representerade världen över.
DEKRA Quality Management AB är ett dotterföretag till DEKRA i Tyskland.

För mer information kontakta: , VD DEKRA Quality Management AB, se kontaktuppgifter nedan.

Contact

DEKRA Quality Management AB

Fältmätargatan 15

721 35 VÄSTERÅS

+46(0)10 - 455 10 00
Dela sida