Din webbläsare är för gammal

Internet Explorer stöds inte längre. Byt webbläsare för att se webbsidan i bättre kvalitet.

Intresseanmälan - DEKRA Kalibrering

Om du är intresserad av att jobba hos DEKRA Kalibrering så är du välkommen att skicka in ditt CV till oss via formuläret nedan. Vi tar gärna emot ansökningar för framtida behov!

Vi söker dig som har ambitioner att utveckla och fortsätta framgången med vår verksamhet. Vi välkomnar därför intresseanmälningar för framtida behov över hela landet. För att skicka in en intresseanmälan, fyll i formuläret nedan och bifoga ditt CV och gärna även ett personligt brev.

Vi söker dig som vill vara en del av vårt kalibreringsteam. I dagsläget har vi sju mätbussar som har till uppgift att besöka våra kontrakterade verkstäder runt om i Sverige för att utföra kalibrering/justering av mät- och kontrollutrustning.

För att vara framgångsrik i rollen som kalibreringstekniker behöver du vara kvalitetsmedveten, kunna kommunicera på ett tydligt sätt samt ha god samarbetsförmåga. Då arbetet innebär mycket kundkontakt är det viktigt att du är serviceinriktad och har ett kundfokuserat förhållningssätt.

Vi ser att du som söker tjänsten är noggrann och har förmågan att planera och prioritera ditt arbete effektivt. Du har även följande kvalifikationer:

  • Slutförd gymnasieutbildning, gärna inriktning teknik eller liknande utbildning
  • Utbildning i mätteknik eller bilmekaniker
  • Körkortsbehörighet B
  • Arbetslivserfarenhet av kalibrering eller arbete som vi bedömer likvärdiga är meriterande

Tjänsten som kalibreringstekniker innebär ca 200 resdagar/år då den största delen av arbetstiden är förlagd på annan ort. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


För mer information, vänligen kontakta:

Johan Jogefält, 010-455 18 69,
Alexander Johansson, 010-455 18 72,