Erfaren ledare med fokus på att skapa tillväxt med lönsamhet såväl organiskt som genom förvärv.

Anders Gagner-Geeber blir VD för DEKRA Automotive AB

13 okt. 2022

Vi kan stolt presentera att i oktober så tillträder Anders Gagner-Geeber som ny VD för DEKRA Automotive AB.

Anders är en erfaren ledare med fokus på att skapa tillväxt med lönsamhet såväl organiskt som genom förvärv. Han har en bakgrund på 33 år inom säkerhetsbranschen där han tidigare haft ledande befattningar på bland annat Securitas, Avarn och Nokas. Anders är utbildad i nationalekonomi vid högskolan i Örebro samt innehar flertalet olika säkerhetsutbildningar.
-Det finns stor potential i DEKRA Automotive och jag ser fram emot att tillsammans med teamen växa DEKRA större, utmana existerande affärsmodeller och bredda tjänsteutbudet utan att göra avkall på den integritet och kvalitet som ska förväntas av oss, säger Anders Gagner-Geeber.
Hos oss på DEKRA kommer Anders nu att gå in i en bransch där det blir mer ”Safety” än ”Security” i vardagen och B2B blir mer B2C men tillväxt under lönsamhet består.
- Vi har under året förstärkt vår organisation för att komma ännu närmare våra kunder och leverera hög kvalitet. Vi är redo för fortsatt tillväxt och utveckling av våra tjänster. Det kommer bli spännande att följa DEKRA Bilbesiktnings fortsatta resa. Jag är övertygad om att Anders är rätt person att leda detta fina företag till nya framgångar, säger Jörgen Backersgård, tf. VD på DEKRA Automotive AB.
Vi välkomnar Anders till DEKRA!