Anonyma kontroller

Uppföljning av kvalitetsutvecklingsåtgärder inom företaget

Mystery Shopping

Mystery Shopping, eller "anonyma kontroller", i fordonsbranschen innebär en uppföljning av hela flödeskedjan vid fordonsköp, reparation, service, köp av reservdelar m.m. i samband med företagets kontakt med kunden.
Genom en Mystery Shopping får uppdragsgivaren besked om hur interna rutiner och processer fungerar i verkligheten.
Mystery Shopping med DEKRA är ett utmärkt sätt att följa upp andra kvalitetsutvecklingsåtgärder inom företaget och bör ses som ett komplement därtill. Kombineras därför med fördel med andra DEKRA tjänster.
Du som företagare avgör om kontrollen ska avse försäljning och/eller servicemarknaden. DEKRA är specialiserade inom fordonsbranschen med dess unika villkor och förutsättningar. En viktig omständighet när du väljer partner inom Mystery Shopping.
Mystery Shopping anpassas efter beställarens produktutbud och kan omfatta:
  • Beställning via telefon eller besök
  • Ordermottagning
  • Utförd reparation/service
  • Leverans
  • Betalning
  • Kundupplevelse
Kontrollen utförs av DEKRAs personal i samband med kundbesök av verkstad eller bilförsäljning. Vid kontroller som kräver preparering av fel utförs dessa av DEKRA. Märkesanpassade kundenkäter kan ingå i kontrollerna.

Anmäl din bil och få ersättning

Vill du som konsument ställa din bil till vårt förfogande för ett verkstadstest eller s.k. "Mystery Shopping" och som tack för din insats få en ersättning?

Vi söker dig som i samband med service vill ställa din bil till vårt förfogande för ett verkstadstest eller s.k. "Mystery Shopping". För den som blir utvald innebär det att vi kontrollerar din bil före och efter service samt att du fyller i en kundenkät.
DEKRA Quality Management AB

Fältmätargatan 15

721 35 VÄSTERÅS