Anonyma kontroller

Uppföljning av kvalitetsutvecklingsåtgärder inom företaget

Mystery Shopping

Genom en Mystery Shopping får uppdragsgivaren besked om hur interna rutiner och processer fungerar i verkligheten.

Mystery Shopping, eller "anonyma kontroller", i fordonsbranschen innebär en uppföljning av hela flödeskedjan vid fordonsköp, reparation, service, köp av reservdelar m.m. i samband med företagets kontakt med kunden.

Mystery Shopping med DEKRA är ett utmärkt sätt att följa upp andra kvalitetsutvecklingsåtgärder inom företaget och bör ses som ett komplement därtill. Kombineras därför med fördel med andra DEKRA tjänster.
Du som företagare avgör om kontrollen ska avse försäljning och/eller servicemarknaden. DEKRA är specialiserade inom fordonsbranschen med dess unika villkor och förutsättningar. En viktig omständighet när du väljer partner inom Mystery Shopping.

Mystery Shopping anpassas efter beställarens produktutbud och kan omfatta:

  • Beställning via telefon eller besök
  • Ordermottagning
  • Utförd reparation/service
  • Leverans
  • Betalning
  • Kundupplevelse
Kontrollen utförs av DEKRA:s personal i samband med kundbesök av verkstad eller bilförsäljning. Vid kontroller som kräver preparering av fel utförs dessa av DEKRA. Märkesanpassade kundenkäter kan ingå i kontrollerna.

Vi söker dig med rätt bil

Vi söker dig som i samband med service vill ställa din bil till vårt förfogande för ett verkstadstest, även kallat "Mystery Shopping".

Det innebär att vi kontrollerar din bil före och efter service samt att du får fylla i en kundenkät.
Som tack för din insats så får du en ersättning.
Läs mer via vägvalen nedan.

Skicka in din intresseanmälan

Om du vill ställa din bil till vårt förfogande för ett verkstadstest eller s.k. ”Mystery Shopping” så skickar du in en intresseanmälan via knappen nedan.

För den som blir utvald innebär det att vi kontrollerar din bil före och efter service samt att du fyller i en kundenkät. Som tack för din insats så får du en ersättning.
DEKRA Quality Management AB

Fältmätargatan 15

721 35 VÄSTERÅS