Arbetsmiljö och säkerhet
Skräddarsydda tjänster

För trygga, säkra och hälsosamma arbetsplatser

Arbetsmiljö och säkerhet

Optimal arbetsmiljö och säkerhet med DEKRA.

DEKRA arbetar för att skapa trygga, säkra och hälsosamma arbetsmiljöer. Genom vår omfattande expertis och skräddarsydda tjänster hjälper vi företag att uppfylla högsta standarder för arbetsmiljö och säkerhet, oavsett bransch eller verksamhetstyp.

Behöver ni hjälp med att se över ert arbetsmiljö- och säkerhetsarbete?
Arbetsplatser är väldigt olika men det är inte självklart att höga risker leder till flera skador eller tvärt om. Att tidigt se och åtgärda risker skapar säkerhet. Utmaningen kan vara att hitta riskerna och att åtgärda dessa på ett lämpligt sätt. För att ni ska uppnå er vision om en verksamhet med hög säkerhet så krävs det att ni har kontroll.
Oavsett om ni vill förbättra arbetsmiljön och säkerheten i er verksamhet eller om ni är i planeringsfasen att införa ett säkerhetsarbete så kan vi på DEKRA hjälpa er. För att undvika dyra kostnader i efterhand krävs det en genomtänkt projektering som är anpassad till den verksamhet som bedrivs. Vi erbjuder en helhetslösning som kan anpassas efter era behov.
Er partner för en trygg, säker och hälsosam arbetsmiljö

Ta era arbetsmiljö- och säkerhetsinsatser till nästa nivå – kontakta DEKRA idag!

Välkommen att kontakta oss idag för att diskutera era behov och utmaningar.
Med DEKRA vid er sida kan ni fokusera på er kärnverksamhet med tryggheten att er arbetsmiljö och säkerhet är i goda händer.
DEKRA Industrial AB

Lagergatan 5

Göteborg 415 02