Kalibreringsbevis

I vår kundportal har du tillgång till dina kalibreringsbevis

Kalibrering av momentnycklar: Säkerställ kvalitet och precision

DEKRA:s experter inom kalibrering av momentnycklar är dedikerade till att säkerställa att din utrustning presterar på högsta nivå.
Behöver du professionell hjälp med att kalibrera dina momentnycklar? Oavsett om de är digitala eller analoga, är regelbunden kalibrering av momentnycklar avgörande. En korrekt kalibrering bör genomföras med ett intervall på minst 12 månader eller efter 5000 cykler/klick, beroende på vad som inträffar först. Dessutom kräver ISO 6789 att kalibreringen uppfyller en tolerans på ±4% till ±6%.
Varför välja DEKRA Kalibrering för dina momentnycklar?
Våra experter inom kalibrering av momentnycklar är dedikerade till att säkerställa att din utrustning presterar på högsta nivå. Här är några fördelar med att välja DEKRA Kalibrering:
 • Kontinuerlig hög kvalitet. Genom att kalibrera dina momentnycklar regelbundet kan du vara säker på att dina produkter och processer upprätthåller en hög kvalitetsstandard.
 • Spårbarhet och historik. Vårt system gör att du enkelt kan spåra status och historik för dina kalibrerade momentnycklar. Detta är ovärderligt vid revisioner och kvalitetskontroller.
 • Kalibreringsbevis för revisioner. Vi tillhandahåller detaljerade kalibreringsbevis som tjänar som stöd på att dina momentnycklar är korrekt kalibrerade.
 • Internationella standarder. Genom att kalibrera dina momentnycklar enligt ISO 6789-kraven säkerställer du att ditt företag följer internationella standarder och normer.
 • Förbättrad, repeterbar och säker dragning av moment. Korrekt kalibrerade momentnycklar garanterar att momenten dras med precision och säkerhet, vilket är avgörande för att undvika fel och olyckor.
Användningsområden för momentnycklar
Momentnycklar är en oumbärlig del av en mängd olika industrier, inklusive fordonsbranschen, flygindustrin och industrisektorn. Oavsett om du arbetar med höga eller låga moment är kalibrering av momentnycklar grundläggande för att säkerställa en konstant hög kvalitet i din produktion.
DEKRA Kalibrering – en helhetslösning
Vi på DEKRA Kalibrering erbjuder en omfattande lösning för kalibrering av momentnycklar. Vi använder ackrediterad och noggrant kalibrerad utrustning för att utföra kalibrering på dina momentnycklar. Vår moderna kalibreringsutrustning kan hantera allt från vinkelmomentnycklar och mindre momentmejslar till kraftiga momentnycklar med upp till 3000 Nm i kapacitet. Likaså har vi en fullt utrustad verkstad för reparationer av Stahlwille-momentnycklar.
Välj DEKRA Kalibrering för att säkerställa precision, kvalitet och säkerhet i dina momentapplikationer. Vi är dedikerade till att hjälpa dig uppfylla de högsta standarderna och kraven i din bransch. Ta det första steget mot en bättre kalibrering genom att kontakta oss idag - upptäck fördelarna som vår tjänst kan erbjuda ditt företag.
Precision är avgörande inom varje bransch. ISO 6789-efterlevnad är väsentlig. DEKRA levererar exakt kalibrering av momentnycklar.
  - Säkerställ noggrannhet och pålitlighet.
  - Upprätthåll en jämn produktkvalitet.
  - Förbättra operativ säkerhet.
  FAQ
  Kommer DEKRA till oss och kalibrerar vår utrustning?
  Ja, vi kalibrerar på plats ute hos kund. Med 8 bussar täcker vi hela landet.
  Från vilka platser utgår bussarna?
  Hur får jag tag i mina kalibreringsintyg?
  Vilken utrustning använder DEKRA?
  Hur kalibrerar man en momentnyckel?
  Måste man kalibrera en momentnyckel?
  Hur ofta måste jag kalibrera momentnyckeln?

  Kontaktformulär för DEKRA Kalibrering - Momentnycklar

  Kontakta oss via formuläret nedan för frågor om kalibrering av momentnycklar.
  Om du vill kalibrera någonting annat än momentnycklar, klicka här för att komma till kontaktformuläret för Kalibrering.
  DEKRA Quality Management AB

  Fältmätargatan 15

  721 35 VÄSTERÅS