Din webbläsare är för gammal

Internet Explorer stöds inte längre. Byt webbläsare för att se webbsidan i bättre kvalitet.

DEKRA Sverige

DEKRA Sverige

- Global Partner for a Safe, Secure & Sustainable world

Välkommen till DEKRA Sverige

DEKRA leder utvecklingen inom oberoende besiktning, provning och certifiering med verksamhet världen över, inom de flesta branscher. I Sverige är DEKRA verksamma på 28 orter med ett och samma mål. Att du alltid ska vara på den säkra sidan.

Tyvärr kan den här videon inte spelas på grund av dina integritetsinställningar. Här kan du ändra dina inställningar .

Öppna video externt

En koncern med säkerhet i fokus

Säkerheten har varit DEKRAs lagstadgade uppdrag sedan 1925. Det är ett av världens topp 5 ledande provnings- och certifieringsföretag. Med innovativa tjänster bidrar DEKRA till ökad säkerhet på vägen, på jobbet och i hemmet. DEKRA har 8 affärsområden: Vehicle Inspection, Claims & Expertise, Product Testing, Industrial Inspections, Consulting, Audits, Training och Temp Work, och kan där igenom garantera säkerheten och betjäna kunder på alla kontinenter i 60 länder.

DEKRA Industrial

DEKRA Industrial

För en lite säkrare värld
Säkerheten har varit DEKRAs lagstadgade uppdrag sedan 1925. Det är ett av världens topp 5 ledande provnings- och certifieringsföretag. Med innovativa tjänster bidrar DEKRA till ökad säkerhet på vägen, på jobbet och i hemmet.
Läs mer >

DEKRA Bilbesiktning

DEKRA Automotive

DEKRA är ledande inom bilbesiktning
Vi utför fler än 26 miljoner bilbesiktningar varje år, så när du lämnar in din bil hos oss har våra tekniker en av världens största erfarenhetsbanker att utgå ifrån när de undersöker den. DEKRA är ledande i Europa inom bilbesiktning med verksamhet i ett femtiotal länder över hela världen. Läs mer >

DEKRA QM

DEKRA Quality Management

DEKRA Quality Management
DEKRA är en ledande internationell aktör inom tjänsteuppdrag för fordonsbranschen. Med lång erfarenhet från olika fordonstillverkare och med ett brett produktprogram av branschrelaterade tjänster erbjuds det unika lösningar för såväl den enskilde återförsäljaren som för den världsomspännande fordonstillverkaren. Läs mer >

Dela sida