Din webbläsare är för gammal

Internet Explorer stöds inte längre. Byt webbläsare för att se webbsidan i bättre kvalitet.

Drönare DEKRA

Inspektera med drönare

Nå farliga och svåråtkomliga arbetsmiljöer

Drönarinspektion

DEKRA utför inspektioner med drönare i farliga och svåråtkomliga arbetsmiljöer. Undvik långa driftstopp med kostnads- och tidseffektiva visuella inspektioner.

Säkerhet är DEKRAs ledord och drönare används till att skapa säkerhet i farliga arbetsmiljöer där drönaren kan nå platser eller områden som inte annars är åtkomliga. Med drönaren kan DEKRA erbjuda kostnads- och tidseffektiva visuella inspektioner både utvändigt och invändigt där byggnadsställningar och långa driftstopp kan undvikas. Resultatet från inspektionen kan snabbt analyseras och bedömas av DEKRAs experter och materialet dokumenteras utifrån våra kunders önskemål.

Invändig inspektion med Elios 2

Elios 2

Drönarmodellen för invändig inspektion heter Elios 2 och har en skyddande bur i kolfiber som gör att den kan komma väldigt nära ytan den ska inspektera utan att skada objektet. Dess stabiliseringssystem möjliggör manövrering i trånga och svåråtkomliga utrymmen och den har ett kraftfullt och intelligent belysningssystem. Drönaren är utrustad med en 4K kamera som ger mycket god rapportering i form av högklassig film och bildmaterial samt en värmekamera som möjliggör detektering av t.ex. läckage och temperaturskillnader. DEKRA har framgångsrikt använt drönaren hos kunder i exempelvis cisterner, skorstenar och tryckkärl.

DEKRA erbjuder även drönarkontroll vid utvändig inspektion och har idag ett antal drönare för uppdrag så som utvändig inspektion av tak, byggnader, skorstenar, fasader, kranar mm.

Sammanfattning:

  • Snabb och säker åtkomst
  • Ingen kostnad för ställning eller kran
  • Driftstopp kan minimeras
  • Bild och film kan granskas och sparas

DEKRA Drönarinspektion video

Tyvärr kan den här videon inte spelas på grund av dina integritetsinställningar. Här kan du ändra dina inställningar .

Öppna video externt

Kontakt

Jens Nyberg

separator
010 - 455 10 32
separator