DEKRA är en ledande internationell aktör inom tjänsteuppdrag för fordonsbranschen.

DEKRA Quality Management får ny Business Manager

28 sep. 2022

Johan Jogefält (tidigare Affärsområdeschef på DEKRA Kalibrering) tar över som Business Manager när Frank Schubert nu slutat efter 16 år som VD för DEKRA Quality Management.

- Att ha fått grunda och etablera ett nytt varumärke för den svenska marknaden har varit både stimulerande och utmanande. DEKRA QM AB har skapat en stabil bas inom fordonsbranschen med olika typer av tjänster inom kvalitetsutveckling. Min efterträdare Johan Jogefält kommer att fortsätta på den inslagna vägen med så väl mycket god kunskap som ambition inom bolaget för ett fortsatt framgångsrikt samarbete med kunderna. Något som känns mycket betryggande för min del nu när jag lämnar över, säger Frank Schubert.
DEKRA är en ledande internationell aktör inom tjänsteuppdrag för fordonsbranschen. Med lång erfarenhet från olika fordonstillverkare och med ett brett produktprogram av branschrelaterade tjänster erbjuder DEKRA unika lösningar för såväl den enskilde återförsäljaren som för den världsomspännande fordonstillverkaren.
- Det är med stor glädje jag tar mig an den här uppgiften. Tillsammans kommer vi på bolaget fortsätta att hjälpa våra kunder med sitt kvalitetsarbete. Det händer mycket i bilbranschen just nu och vi måste fortsätta att följa med och anpassa våra tjänster efter detta. Så jag ser med spänning fram mot att ha fått detta förtroende, säger Johan Jogefält.