Karriär
Sök till DEKRA

Vi söker alltid nya talanger

Jobba på DEKRA

Medarbetarna i centrum

DEKRA lägger mycket energi på att se till att deras medarbetare trivs med sina kollegor och sina arbetsuppgifter – att det helt enkelt ska vara roligt att gå till jobbet. När vi expanderar söker vi ständigt efter nya, duktiga medarbetare.

- Vår viktigaste resurs är våra medarbetare. Stämningen på företaget är väldigt bra och när alla trivs, går det bra för företaget. I takt med att vi expanderar söker vi ständigt efter nya, duktiga medarbetare. Så är du intresserad av ett spännande arbete i en internationell koncern så är du varmt välkommen att höra av dig till oss.
DEKRA lägger ner mycket energi på att deras anställda ska trivas med sina kollegor och sina arbetsuppgifter - att det helt enkelt skall vara roligt att gå till jobbet. Det är trots allt en stor del av din tid du tillbringar på ditt arbete.
Vad kan du göra för din egen och andras säkerhet? Påminna kollegan att sätta på sig hjälmen, använda bilbarnstolar till barnen, sätta upp brandvarnare hemma. Mycket kan du göra själv, men ibland behövs hjälp. DEKRA är ett företag som bara arbetar med säkerhetsrelaterade tjänster för att göra världen lite säkrare, på vägen, på arbetet och i hemmet.
DEKRA leder utvecklingen inom oberoende besiktning, provning och certifiering med verksamhet världen över, inom de flesta branscher. I Sverige är DEKRA verksamma på 28 orter med ett och samma mål. Att du alltid ska vara på den säkra sidan.
DEKRAs huvudkontor ligger i Göteborg, men DEKRA har kontor även i Stockholm och Malmö, samt på många andra orter i Sverige.

Träffa våra medarbetare

Här kan du läsa om några av DEKRAs medarbetare, bland annat om varför de valde att arbeta på DEKRA och vad som är roligast i deras arbete.
Joakim Majak

Beräkningsingenjör Konstruktionskontroll

Namn: Joakim Majak
Titel: Beräkningsingenjör Konstruktionskontroll
Kontor: Solna
Berätta vad du arbetar med och arbetsuppgifterna du har?
Jag arbetar som Gruppledare för Konstruktionskontroll på DEKRAs kontor i Solna. Vi är en grupp på 6 personer som arbetar med att kontrollera tillverkningsunderlag gentemot krav ur exempelvis arbetsmiljöföreskrifter. Utöver kontruktionskontroll utför jag även tillverkningskontroll och tillsyn av tillverkares kvalitetsystem både mot PED och ASME.
Vad är det roligaste med ditt arbete?
Det som är roligast i mitt arbete är variationen i produkter, arbetsuppgifter och kunder. Det ihop med ett stort teknikfokus gör att arbetet är kul och stimulerande. Att vårt arbete är till stor nytta för kunderna märks när kunderna är nöjda.
Varför valde du att söka till DEKRA?
DEKRA är ett spännande företag med stort kundfokus, engagerade medarbetare, flexibel arbetsmiljö och med flera möjliga karriärvägar.
Anna Järnfors
Markus Deckeman