Din webbläsare är för gammal

Internet Explorer stöds inte längre. Byt webbläsare för att se webbsidan i bättre kvalitet.

Mystery Shopping

Anonyma kontroller

Uppföljning av kvalitetsutvecklingsåtgärder inom företaget

Mystery Shopping

Mystery Shopping, eller "anonyma kontroller", i fordonsbranschen innebär en uppföljning av hela flödeskedjan vid fordonsköp, reparation, service, köp av reservdelar m.m. i samband med företagets kontakt med kunden.

Genom en Mystery Shopping får uppdragsgivaren besked om hur interna rutiner och processer fungerar i verkligheten.

Mystery Shopping med DEKRA är ett utmärkt sätt att följa upp andra kvalitetsutvecklingsåtgärder inom företaget och bör ses som ett komplement därtill. Kombineras därför med fördel med andra DEKRA tjänster.

Du som företagare avgör om kontrollen ska avse försäljning och/eller servicemarknaden. DEKRA är specialiserade inom fordonsbranschen med dess unika villkor och förutsättningar. En viktig omständighet när du väljer partner inom Mystery Shopping.

Mystery Shopping anpassas efter beställarens produktutbud och kan omfatta:

  • Beställning via telefon eller besök
  • Ordermottagning
  • Utförd reparation/service
  • Leverans
  • Betalning
  • Kundupplevelse

Kontrollen utförs av DEKRAs personal i samband med kundbesök av verkstad eller bilförsäljning. Vid kontroller som kräver preparering av fel utförs dessa av DEKRA. Märkesanpassade kundenkäter kan ingå i kontrollerna.

Vill du som konsument ställa din bil till vårt förfogande för en verkstadstest eller s.k. "Mystery Shopping" och som tack för din insats få en ersättning? Klicka här och anmäl din bil!

Dela sida