Din webbläsare är för gammal

Internet Explorer stöds inte längre. Byt webbläsare för att se webbsidan i bättre kvalitet.

Nyheter & press

Pressmeddelande 2017-04-05: Mercedes-Benz Malmö och DEKRA

DEKRA Quality Management AB: Kvalitetskontroller verkstadsarbete

Mercedes-Benz Malmö och DEKRA
Från vänster Frank Schubert, VD DEKRA Quality Management AB och Per Håkansson, Servicemarknadschef Mercedes-Benz Malmö

Mercedes-Benz Försäljnings AB i Malmö, som är auktoriserad återförsäljare och fullserviceanläggning för Mercedes-Benz personbilar, lätta och tunga lastbilar ingår samarbete med DEKRA för oberoende kvalitetskontroller inom servicemarknaden.

  • DEKRA ger oss en opartisk och professionell coachning och uppföljning av vår servicemarknad.

Med tanke på hur viktig servicemarknaden är för att bibehålla och vårda våra kundrelationer så är DEKRAs kvalitetskontroller ett viktigt instrument för att utveckla vår verksamhet.

  • Vi är mycket nöjda med vårt uppdrag för Mercedes-Benz. Världens första biltillverkare har gett oss förtroendet att hjälpa dem i sin kvalitetssatsning, säger Frank Schubert, VD DEKRA QM AB.

DEKRA erbjuder ett antal produkter som stärker kundrelationer och teknisk kvalitet. DVK erbjuds till såväl centrala verkstadskedjor som lokala bilverkstäder. DVK innebär kvalitetskontroll av utfört verkstadsarbete, både inom den administrativa som den tekniska delen.

Fakta:
DEKRA SE
med huvudkontor i Stuttgart, Tyskland, är den ledande aktören för fordonsbranschen inom opartiska kontroller. Med 38 000 medarbetare och med en omsättning på över 20 miljarder SEK är DEKRA representerade världen över. DEKRA Quality Management AB är ett dotterföretag till DEKRA i Tyskland.

För mer information kontakta: Frank Schubert, VD DEKRA Quality Management AB, se kontaktuppgifter nedan.

Contact

DEKRA Quality Management AB

Fältmätargatan 15

721 35 VÄSTERÅS

+46(0)10 - 455 10 00
Dela sida