Din webbläsare är för gammal

Internet Explorer stöds inte längre. Byt webbläsare för att se webbsidan i bättre kvalitet.

Nyheter & press

Bildepån Varberg väljer DEKRA för kvalitetssamarbete

2019-01-24

Bildepån i Varberg, som är bl.a. auktoriserad återförsäljare och fullserviceanläggning för Volvo, Renault, Daccia och Ford personbilar samt lätta transportbilar väljer DEKRA för neutrala kontroller av kvalitet på sina verkstadsarbeten inom service och skadereparation.

  • Vi tar nya tag inom kvalitetsutveckling och visar våra kunder att vi menar allvar med kundnöjdhet och kvalitet genom samarbetet med DEKRA, menar Morgan Leding Servicemarknadschef Bildepån.
  • Mycket glädjande att en Volvoverkstad finner intresse för marknadens enda oberoende aktör inom kvalitetskontroller. Bildepån kommer snart se fördelarna, säger Frank Schubert, VD DEKRA QM AB.

DEKRA erbjuder ett antal produkter som stärker kundrelationer och teknisk kvalitet. DVK erbjuds till såväl centrala verkstadskedjor som lokala bilverkstäder. DVK innebär kvalitetskontroll av utfört verkstadsarbete, både inom den administrativa som den tekniska delen.

Fakta:
DEKRA SE med huvudkontor i Stuttgart, Tyskland, är den ledande aktören för fordonsbranschen inom opartiska kontroller. Med 45 000 medarbetare och med en omsättning på över 25 miljarder SEK är DEKRA representerade världen över.
DEKRA Quality Management AB är ett dotterföretag till DEKRA i Tyskland.

För mer information kontakta: , VD DEKRA Quality Management AB, se kontaktuppgifter nedan.

Dela sida