Din webbläsare är för gammal

Internet Explorer stöds inte längre. Byt webbläsare för att se webbsidan i bättre kvalitet.

DEKRA Quality Management AB: Kvalitetskontroller verkstadsarbete

Be-Ge Personbilar i Oskarshamn och Vetlanda väljer DEKRA

Från vänster Frank Schubert, VD DEKRA Quality Management AB och Simonette De Groot Kvaliteschef samt Mattias Berg Verkstadschef Be-Ge Bil AB
Från vänster Frank Schubert, VD DEKRA Quality Management AB och Simonette De Groot Kvaliteschef samt Mattias Berg Verkstadschef Be-Ge Bil AB

Be-Ge Personbilar AB, som är auktoriserad återförsäljare och fullserviceanläggning för VW, Skoda och VW transportbilar ingår samarbete med DEKRA för verksamhetsutveckling av sin verkstadskvalitet med kvalitetskontroller från DEKRA.

  • Med DEKRA får vi ett anpassat system som täcker våra interna krav och rustar oss för framtiden där vi månar om våra kundrelationer på ett bra sätt. Vi kan även jämföra våra verkstäder med hela landet med DEKRAs koncept, säger Simonette de Groot, Kvalitetschef Be-Ge Personbilar AB.
  • Vår efterfrågan växer i takt med den utveckling som sker inom servicemarknaden vad gäller neutral kvalitetsuppföljning. Be-Ge Bil får ett etablerat koncept av oss för att säkerställa sina interna rutiner och kundnöjdhet. Vi är mycket nöjda och tacksamma för att Be-Ge Personbilar valt att samarbeta med oss, avslutar Frank Schubert, VD DEKRA QM AB.

DEKRA erbjuder ett antal produkter som stärker kundrelationer och teknisk kvalitet. DVK erbjudstill såväl centrala verkstadskedjor som lokala bilverkstäder. DVK innebär kvalitetskontroll av utfört verkstadsarbete, både inom den administrativa som den tekniska delen.

Fakta:
DEKRA SE med huvudkontor i Stuttgart, Tyskland, är den ledande aktören för fordonsbranschen inom opartiska kontroller. Med 45 000 medarbetare och med en omsättning på över 25 miljarder SEK är DEKRA representerade världen över.
DEKRA Quality Management AB är ett dotterföretag till DEKRA i Tyskland.

För mer information kontakta: , VD DEKRA Quality Management AB, se kontaktuppgifter nedan.

Contact

DEKRA Quality Management AB

Fältmätargatan 15

721 35 Västerås

010 - 455 10 00