Din webbläsare är för gammal

Internet Explorer stöds inte längre. Byt webbläsare för att se webbsidan i bättre kvalitet.

DEKRA Quality Management AB: Kvalitetskontroller verkstadsarbete

Gösta Samuelsson Bil väljer DEKRA för sin kvalitetsutveckling

Daniel Petterson och Frank Schubert
Från vänster Daniel Petterson, Servicemarknadschef Gösta Samuelsson Bil AB och Frank Schubert, VD DEKRA Quality Management AB

Gösta Samulesson Bil i Ludvika, som är auktoriserad återförsäljare och fullserviceanläggning för Volvo, Renault och Dacia personbilar väljer DEKRA för samarbete inom opartiska kontroller av sin verkstadskvalitet inom service och allmän reparationer.

  • Med DEKRA får vi en etablerad och neutral aktör för kvalitetsuppföljning av våra verkstadstjänster. Det ger oss trygghet för vår verksamhet och ökat kundfokus som säkrar våra kundrelationer, säger Daniel Pettersson, Servicemarknadschef Gösta Samuelsson Bil..
  • Gösta Samuelsson Bil har rätt ambition som stämmer bra överens med de tjänster som vi kan erbjuda servicemarknaden inom kvalitetsutveckling. Företaget kommer att få vårt stöd i sitt praktiska arbete på ett enkelt och tydligt sätt, avslutar Frank Schubert, VD DEKRA QM AB.

DEKRA erbjuder ett antal produkter som stärker kundrelationer och teknisk kvalitet. DVK erbjudstill såväl centrala verkstadskedjor som lokala bilverkstäder. DVK innebär kvalitetskontroll av utfört verkstadsarbete, både inom den administrativa som den tekniska delen.

Fakta:
DEKRA SE med huvudkontor i Stuttgart, Tyskland, är den ledande aktören för fordonsbranschen inom opartiska kontroller. Med 45 000 medarbetare och med en omsättning på över 25 miljarder SEK är DEKRA representerade världen över.
DEKRA Quality Management AB är ett dotterföretag till DEKRA i Tyskland.

För mer information kontakta: , VD DEKRA Quality Management AB, se kontaktuppgifter nedan.

Contact

DEKRA Quality Management AB

Fältmätargatan 15

721 35 VÄSTERÅS

+46(0)10 - 455 10 00
Dela sida